Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Kepe Róbert
Lámák lakomája, a tibeti konyha

Életmód, gasztronómia/Gasztronómia általában
(gasztronómia, nemzeti étel, ételrecept)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "A tibeti ételek nem váltak népszerűvé a világban, pedig táplálóak, összetevőikben kiegyensúlyozottak és bár soha sem túlfűszerezettek, mégis pompás ízvilág hordozói. Ételeink ismertté válását szinte ellehetetleníti, hogy napjainkban több területen gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a tibeti és a kínai konyha." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
91 kbyte
Word
 
RTF
 
PDF
 
LIT
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
35 kbyte
Word
 
RTF
 
PDF
 
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2002-08-02 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 19699
URL: http://mek.oszk.hu/00100/00132
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-2131