{738.} Storing and Preserving Raw Materials

MADARASSY, L., Szántott juhhús (Dried Mutton). Ethnographia, 1903; GYÖRFFY, I., A Szatmár megyei szilvaaszaló (The Plum-drier of Szatmár County). Néprajzi Értesítő, 1911; NYILASSY, J., Gyümölcsaszalás Zengővárkonyban (Das Obstdörren in Zengővárkony [Kom. Baranya]). Néprajzi Közlemények, 1957; BARABÁS, J., Adatok a népi húskonzerváláshoz (Beiträge zur volkstümlichen Fleischkonservierung). Ethnographia, 1959; DOBROSSY, I., Az aszalás, mint konzerválási mód a Zempléni-hegység falvaiban (Das Dörren als Konservierungsmethode in den Dörfern des Zempléner Gebirges). Ethnographia, 1969; PALÁDI-KOVÁCS, A., Szántott hús a pásztoroknál (Dörrfleisch bei den Hirten). Műveltség és Hagyomány, 1972–1974.