Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Pusztai Árpád - Bardócz Zsuzsa
A genetikailag módosított élelmiszerek biztonsága

Biológia, etológia/Genetika
(génmódosított élelmiszer, élelmiszerbiztonság, biológiai technológia)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "Az is lehet, hogy a GM-növényekkel hasonló a helyzet, mint a dohányzással. Ha az ember elszív egy cigarettát, kutya baja sem lesz. Ha azonban évtizedeken át dohányzik (lásd krónikus hatások), akkor a tüdőráktól az érrendszeri megbetegedésen át sokféle betegsége kialakulhat." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
*
Word
11223 kbyte
RTF
 
PDF
3317 kbyte
LIT
 
JPEG
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
3510 kbyte
Word
10310 kbyte
RTF
 
PDF
3227 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2005-10-21 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 2919
URL: http://mek.oszk.hu/03200/03216
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-5193