Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Gundel Károly
Egytál-étel

Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(ételrecept)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "A sertésborda Champvallon-módra úgy készül, hogy a kikent tepsibe vagy lábosba egy réteg karikára vágott burgonyát és hagymát helyezünk s erre fektetjük a sertésbordákat, melyeket ismét egy réteg karikára vágott hagymával és burgonyával borítunk be s végül egy réteg káposztát helyezünk fölébe." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
2157 kbyte
LIT
 
JPEG
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
2037 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2006-09-13 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 22236
URL: http://mek.oszk.hu/04000/04060
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-6052
Felvétel a kedvencek közé vagy megosztás másokkal/Bookmark or share this page