Gundel Károly
Egytál-étel
Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(
ételrecept
)
SZERZŐI JOGOK
"A sertésborda Champvallon-módra úgy készül, hogy a kikent tepsibe vagy lábosba egy réteg karikára vágott burgonyát és hagymát helyezünk s erre fektetjük a sertésbordákat, melyeket ismét egy réteg karikára vágott hagymával és burgonyával borítunk be s végül egy réteg káposztát helyezünk fölébe."
FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK:
HTML
Word
RTF
PDF
2157 kbyte
LIT
JPEG
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK:
HTML
Word
RTF
PDF
2037 kbyte
XML
Egyéb
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ
2006-09-13
FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 30844
Nyomtatott kiadás: Budapest : Merkantil-nyomda, 1941
URL:
https://mek.oszk.hu/04000/04060
URN:
http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-6052