Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Keményffi Gábor - Tóth Illés
Cukrászkönyv

Mezőgazdaság, élelmiszeripar/Élelmiszeripar
(édesipar, sütőipar, cukrászat, konyhatechnika)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "A cukrászatban az egyéni ízlésnek, a művészi hajlamnak tág tere van. A fantázia a festői vagy szobrászművészi tehetség, iparművészi formaérzék egyaránt érvényesülhet. Példa rá egy-egy cukrászati kiállítás. Látni ott marcipánból, karamellből készített, szinte illatozó rózsát, tulipánt s egyéb virágcsokrokat." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
*
Word
3797 kbyte
RTF
 
PDF
3075 kbyte
LIT
 
JPEG
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
4194 kbyte
Word
2598 kbyte
RTF
 
PDF
2928 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2007-01-09 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 28053
Nyomtatott kiadás: Budapest : Műszaki K., 1958
URL: https://mek.oszk.hu/04400/04414
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-6703