Keményffi Gábor Tóth Illés
Cukrászkönyv
Mezőgazdaság, élelmiszeripar | Életmód, gasztronómia | Mezőgazdaság, élelmiszeripar
/
Szakácskönyvek, receptek
"A cukrászatban az egyéni ízlésnek, a művészi hajlamnak tág tere van. A fantázia a festői vagy szobrászművészi tehetség, iparművészi formaérzék egyaránt érvényesülhet. Példa rá egy-egy cukrászati kiállítás. Látni ott marcipánból, karamellből készített, szinte illatozó rózsát, tulipánt s egyéb virágcsokrokat."
2007-01-09
Megtekinthető verziók
Word PDFZIP verziók
Word ZIP PDFMegtekinthető verziók
HTML URL: https://mek.oszk.hu/04400/04414 URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-6703Látogatások: 29 383