Tippek és trükkök a konyhában
Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(
ételrecept
,
gasztronómia
)
SZERZŐI JOGOK
"Sokan úgy tartják, hogy a lencsét be kell áztatni fôzés elôtt. Azonban így »ledobja a ruháját« - azaz kibújik a héjából - és kevésbé lesz esztétikus. Nem kell sokkal tovább fôzni áztatás nélkül sem, azonban sokkal gusztusosabb, étvágygerjesztôbb végeredményt kapunk."
FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK:
HTML
Word
RTF
PDF
207 kbyte
LIT
DjVu
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK:
HTML
Word
RTF
PDF
187 kbyte
XML
Egyéb
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ
2007-05-14
FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 16513
URL:
https://mek.oszk.hu/04800/04819
URN:
http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-7347