Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Tippek és trükkök a konyhában

Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(ételrecept, gasztronómia)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "Sokan úgy tartják, hogy a lencsét be kell áztatni fôzés elôtt. Azonban így »ledobja a ruháját« - azaz kibújik a héjából - és kevésbé lesz esztétikus. Nem kell sokkal tovább fôzni áztatás nélkül sem, azonban sokkal gusztusosabb, étvágygerjesztôbb végeredményt kapunk." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
207 kbyte
LIT
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
187 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2007-05-14 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 16513
URL: https://mek.oszk.hu/04800/04819
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-7347