Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Terebess Gábor
Ezerízű Kína

Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(gasztronómia, táplálkozás, recept, kultúratörténet)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "A kisebb kantoni éttermek is százával kínálják az ételféleségeket, s szinte mindennap kitalálnak valami új fogást. A hozzávalók elképesztő sokaságát fel sem lehet sorolni: az ehető fehér krizantémszirmoktól a gyenge borsólevélig, a vízitormától a sulyomig, a mérges kígyótól a selyemhernyóbábig." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
*
Word
304 kbyte
RTF
406 kbyte
PDF
607 kbyte
LIT
 
JPEG
394 kbyte
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
6539 kbyte
Word
128 kbyte
RTF
136 kbyte
PDF
570 kbyte
XML
 
JPEG
5924 kbyte
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2008-09-04 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 6728
URL: http://mek.oszk.hu/06200/06239
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-8910