Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Vuk Mihály
Az élelmiszerek chemiai technológiája

Mezőgazdaság, élelmiszeripar/Élelmiszeripar
(élelmiszer, élelmiszeripar, élelmiszer-kémia, konzerválás, ipartörténet)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "Ha az élelmiszerek előállítási - kezelési - módjain végigtekintünk, azt látjuk, hogy kikészítésük stb. mindig egy közös alapelv szerint történik; minden művelet arra irányul, hogy azokat minél tovább eltartható állapotba juttassuk, vagyis konzerváljuk. ... A konzerválás tehát nem egyéb, mint harc a baktériumok ellen." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
53987 kbyte
LIT
 
DjVu
16871 kbyte
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
53305 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2008-10-07 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 6602
URL: http://mek.oszk.hu/06300/06342
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-9231