Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Szakácsmesterségnek könyvecskéje

Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(szakácskönyv, ételrecept)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "A pecsenyét jó levesen süsd meg, akár tehén-, akár juhhús légyen, és mikor fel akarod tálalni, egy tálban metéld fel, és meleg musttal öntsd meg, azután tormázd meg. Ha pedig mustod nincs, csinálj mézes bort, a reszelt tormát tedd belé, úgy töltsd a sültre, az is egyet szolgál; jó étek, aki szereti." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
208 kbyte
Word
325 kbyte
RTF
325 kbyte
PDF
338 kbyte
PRC
257 kbyte
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
60 kbyte
Word
73 kbyte
RTF
73 kbyte
PDF
311 kbyte
XML
 
EPUB
370 kbyte
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2010-06-02 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 8935
URL: http://mek.oszk.hu/08300/08343
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-75644
Felvétel a kedvencek közé vagy megosztás másokkal/Bookmark or share this page