Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Radvánszky Béla
Régi magyar szakácskönyvek
Első kötet

Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(szakácskönyv, gasztronómia, ételrecept, művelődéstörténet)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "Az meggynek szedd meg az szárát, mosd meg szépen, csináld hozzá illendő fazékban, tölts bort reá, megmézeld, úgy főzd meg. Törött fahéjacskát is vess reá, ha leszen, ha nincsen, anélkül is meglehet. Az czipót koczka módon metéld meg, vajban rántsd meg igen asszún, ha szélesen rántasz, még az czipóban is jó leszen." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
15492 kbyte
EPUB
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
15125 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2010-11-16 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 25217
Nyomtatott kiadás: Budapest : Athenaeum, 1893
URL: https://mek.oszk.hu/08800/08864
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-98323