Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Bioburgonya

Mezőgazdaság, élelmiszeripar/Biogazdálkodás
(biológiai növénytermesztés, burgonya, burgonyatermesztés, fajtakiválasztás, betakarítás)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "Az érzékelés nagy szerepet játszik az élelmiszerek vásárlásakor... Fontos tudni, hogy a gumók héj- és hússzíne csupán esztétikai jellemző, és semmilyen összefüggésben nincs a gumók ízével, sütési, főzési vagy egyéb más minőségi jellemzőjével. A rózsa héjú fajták nem jobbak és nem rosszabbak, mint a sárga héjúak." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
24180 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
23752 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2013-07-23 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 3067
URL: http://mek.oszk.hu/11800/11809
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-108466