Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Gürtler József
Gürtler József Bőr-kikészítési receptkönyve

Könnyűipar, vegyipar/Bőr- és cipőipar
(bőrkikészítés, bőr csávázása, cserzés, bőripari technológia, bőripar)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "Ocelot, jaguár, mosómedve, tigris, leopárd, oroszlán, medvék kénsavas kenőcsáva. Áztatni: tiszta hidegvízben éjjelen át, másnap 1h-t hordózni nedves fűrészporban, 10'-ig rázatni, kézihúsolás skáfán vagy kaszapadon, berakni hidegen áztatóanyagba, ... másnap fugázni és lekenni hidegen." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
7750 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
7638 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2013-07-31 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 3230
Nyomtatott kiadás: Szeged : Primaware Kiadó, 2011
URL: https://mek.oszk.hu/11800/11831
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-108623