Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Hajtman Ágnes
Megyek a boltba

Életmód, gasztronómia/Vásárlás
(vásárlás, fogyasztói magatartás, egészséges táplálkozás, egészséges életmód, környezetvédelem)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "A kenyér hagyományosan lisztből és vízből készül, élesztő/kovász hozzáadásával, és sok-sok fizikai munkával (dagasztás) Kemencében sül. Ilyet legfeljebb a falumúzeumban, vagy ökotáborokban látunk manapság. A bolti kenyérben térfogatnövelő, színező, lisztkezelő... anyagok is vannak, segítve a gyártást." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
942 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
677 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2015-03-04 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 1422
URL: http://mek.oszk.hu/13800/13869
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-131947