Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Ragyogó szakácskönyv

Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(szakácskönyv, ételrecept, gasztronómia, háztartás)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "Végy jó savanyú hordókáposztalevet és kevés káposzta is legyen benne, főzd meg egy darab disznóhússal. Erre rántsd be vöröshagymás rántással s tégy a levesbe most egy szál friss kolbászt gyengén megsütve s ujjnyi hosszú darabokra metélve. Ezzel még egyszer felforraljuk s kitálaljuk." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
44868 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
 
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2015-03-12 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 780
URL: https://mek.oszk.hu/13900/13912
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-132014
Creative Commons licensz: Nevezd meg! - Így add tovább!