Ragyogó szakácskönyv
Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(
szakácskönyv
,
ételrecept
,
gasztronómia
,
háztartás
)
SZERZŐI JOGOK
"Végy jó savanyú hordókáposztalevet és kevés káposzta is legyen benne, főzd meg egy darab disznóhússal. Erre rántsd be vöröshagymás rántással s tégy a levesbe most egy szál friss kolbászt gyengén megsütve s ujjnyi hosszú darabokra metélve. Ezzel még egyszer felforraljuk s kitálaljuk."
FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK:
HTML
Word
RTF
PDF
44868 kbyte
PRC
DjVu
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK:
HTML
Word
RTF
PDF
XML
Egyéb
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ
2015-03-12
FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 5889
Nyomtatott kiadás: Budapest : Tolnai, [192?]
URL:
https://mek.oszk.hu/13900/13912
URN:
http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-132014