Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Czifray István
Czifray István magyar nemzeti szakácskönyve

Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(szakácskönyv, ételrecept, ételkészítés, gasztronómia)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "Fogoly-leves: Törj meg egy sült foglyot, sült zsemlyével s egy darab vajjal együtt; azután olvaszsz meg egy darab vajat, hints reá egy kis lisztet, tedd bele a töröttet, tölts reá barna levest, főzd meg jól s áttörvén szőrszitán, megsózva és fűszerezve tálald ki piritott zsemlyeszeletekre." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
*
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
 
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2015-07-07 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 6381
URL: https://mek.oszk.hu/14300/14303
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-133078
Creative Commons licensz: Nevezd meg! - Így add tovább!