Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage A Divat Ujság főzőkönyve

Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(szakácskönyv, ételrecept, ételkészítés, gasztronómia, diéta)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "Spékelt fácán sülve: A madár mellét és combjait vékony szalonnaszeletekkel megtüzdeljük és igy sütjük. Hogy a tál szép legyen, nemcsak a fejét, de a farkát és szárnyait is tollastól levágjuk és tálaláskor odaillesztjük." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
*
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
 
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2015-07-09 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 2229
URL: http://mek.oszk.hu/14300/14311
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-133091
Creative Commons licensz: Nevezd meg! - Így add tovább!