Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Remete Farkas László
Magyaros és tájjellegű házi erjesztett italok

Életmód, gasztronómia/Gasztronómia általában
(erjesztés, élesztő, ital, bor, sör)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "Savanyú erjesztett italokat »emberemlékezet óta« készítettek az egész Kárpát-medencében. Ezek leginkább tejsavas erjesztéssel készültek, nem jelentős alkohol-tartalommal. Elsősorban étel-alapnak és ivóvizet pótló italnak. Ide sorolhatók a gabonából erjesztett, a zöldségfélékből kovászolt erjedékek levei." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
579 kbyte
RTF
693 kbyte
PDF
322 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
131 kbyte
RTF
110 kbyte
PDF
304 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2017-02-09 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 1191
URL: http://mek.oszk.hu/16500/16546
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-139927