Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Remete Farkas László
Magyaros és tájjellegű házi borok készítése

Életmód, gasztronómia/Gasztronómia általában
(bor, borászat, szeszes ital, erjesztés, élelmiszer-technológia)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "A régi paraszti borászat döntő mértékben szőlőből készíttette a bort. Ennek azóta némileg kifinomult módszerei szinte ma is élnek a kisebb hagyományos vidéki házi gazdaságokban. Talán csak eszközeikben érzékelhető lényeges változás, bár azok működési elve és formája ma is jól türközi a múltat." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
692 kbyte
RTF
756 kbyte
PDF
484 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
167 kbyte
RTF
143 kbyte
PDF
459 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2017-02-10 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 633
URL: http://mek.oszk.hu/16500/16547
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-139928