Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Remete Farkas László
Magyaros és tájjellegű házi sör-italok készítése

Életmód, gasztronómia/Gasztronómia általában
(sör, szeszes ital, erjesztés, élelmiszer-technológia, magyar néprajz)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "A sörkészítés hagyománya jelentős múlttal, bevált tapasztalattal és kiforrott módszerekkel rendelkezik. Nem véletlen, hogy a házi és társulati sörkészítés folyamata közel fél évszázada szinte alig változott. Talán csak az róható fel némi hiányosságként, hogy a receptek és módszerek túlzó egységesülésével sok régi sör receptje tűnt el..." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
664 kbyte
RTF
818 kbyte
PDF
403 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
154 kbyte
RTF
134 kbyte
PDF
381 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2017-03-21 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 358
URL: http://mek.oszk.hu/16600/16669
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-140503