Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Remete Farkas László
Magyaros és tájjellegű régi öntet-változatok

Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(mártás, leves, ételrecept, magyar néprajz, nemzetiségi néprajz)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "...A »régi magyar konyha« egyik sajátossága, hogy húsételeket erősen fűszeres mártásokban tálalták fel. Ami abból a megfontolásból következett, hogy a készítés során keletkezett húsos lét (kifőtt, kisült levet) minél teljesebben hasznosíthassák. Az akkori mártások sűrítésére eleinte és többnyire kenyér-belet használtak." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
591 kbyte
RTF
933 kbyte
PDF
422 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
119 kbyte
RTF
113 kbyte
PDF
398 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2018-07-04 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 202
URL: http://mek.oszk.hu/18300/18358
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-150101