Remete Farkas László 

Régies, házi alkímia
1. köt. Zsiradékok korabeli felhasználása

Életmód, gasztronómia | Könnyűipar, vegyipar | Kémia, biokémia | Néprajz, antropológia | Mezőgazdaság, élelmiszeripar | Életmód, gasztronómia
/
Gasztronómia általában

"Az állati és növényi eredetű zsiradékok - egykor - nemcsak élelemként, hanem fontos házi és kézműves alapanyagul is szolgáltak. A korabeli gazdaságokban, lehetőség szerint igyekeztek mindennemű zsiradékot ... célszerűen hasznosítani. Táplálékként elfogyasztani, elraktározni vagy feldolgozni, más termékek alapanyagául felhasználni."
2019-01-18
Megtekinthető verziók
Word PDF RTF
ZIP verziók
Word PDF RTF
URL: https://mek.oszk.hu/18900/18992 URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-152715
Látogatások: 4 928