Local and international trends in hospitality and gastronomy
Életmód, gasztronómia/Gasztronómia általában
(
gasztronómia
,
vendéglátás
,
turizmus
)
SZERZŐI JOGOK
"The topics of the publication are varied, ranging from theoretical approaches concerning the cultural aspects of food and hospitality to practice oriented analyses of Russian and Hungarian projects and enterprises in the gastronomy, wine, accommodation and spa sectors. "
FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK:
HTML
Word
RTF
PDF
4161 kbyte
PRC
DjVu
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK:
HTML
Word
RTF
PDF
4063 kbyte
XML
Egyéb
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ
2023-06-06
FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 177
Nyomtatott kiadás: Orosháza : KJF, 2018
URL:
https://mek.oszk.hu/24600/24662
URN:
http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-173787