Pusztai Árpád
- Bardócz Zsuzsa
A genetikailag módosított élelmiszerek biztonsága
Biológia, etológia/Genetika
(
génmódosított élelmiszer
,
élelmiszerbiztonság
,
biológiai technológia
)
SZERZŐI JOGOK
"Az is lehet, hogy a GM-növényekkel hasonló a helyzet, mint a dohányzással. Ha az ember elszív egy cigarettát, kutya baja sem lesz. Ha azonban évtizedeken át dohányzik (lásd krónikus hatások), akkor a tüdőráktól az érrendszeri megbetegedésen át sokféle betegsége kialakulhat."
FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK:
HTML
*
Word
11223 kbyte
RTF
PDF
3317 kbyte
LIT
JPEG
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK:
HTML
3510 kbyte
Word
10310 kbyte
RTF
PDF
3227 kbyte
XML
Egyéb
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ
2005-10-21
FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 6793
Nyomtatott kiadás: Budapest : Kölcsey Int., 2004
URL:
https://mek.oszk.hu/03200/03216
URN:
http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-5193