Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Nelly de Sacelláry - Helen Fodor
Hungarian specialities cookery book

Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(ételrecept, szakácskönyv, gasztronómia)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "We wish to explain also the difference between the »paprikás« and stew (pörkölt). By stew we mean those dishes which consist of lard, onions, paprika and meat in a thick gravy. "Paprikas" is prepared in the same way but sour cream is always added. Pörkölt and Gulyás are prepared like our stew but it is more succulent..." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
8275 kbyte
LIT
 
DjVu
2915 kbyte
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
7499 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2009-01-06 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 6143
Nyomtatott kiadás: Budapest : Gergely, [1936]
URL: https://mek.oszk.hu/06500/06581
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-9483