Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Finta Kata
Süssünk-főzzünk ízesen

Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(recept, gasztronómia)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "Alföldi paradicsom: Közepes, vagy nagyobb paradicsomok tetejét levágjuk, belsejét kivájjuk. Apróra vágott sült tarja- vagy más sült maradékot sóval-borssal, majoránnával ízesítjük, és az üreget megtöltjük vele. Tetejét sajtszelettel lezárjuk, s előmelegített sütőben megsütjük." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
2054 kbyte
RTF
 
PDF
1693 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
1195 kbyte
RTF
 
PDF
1534 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2013-04-29 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 5479
URL: https://mek.oszk.hu/11500/11555
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-107418