Finta Kata
Süssünk-főzzünk ízesen
Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(
recept
,
gasztronómia
)
SZERZŐI JOGOK
"Alföldi paradicsom: Közepes, vagy nagyobb paradicsomok tetejét levágjuk, belsejét kivájjuk. Apróra vágott sült tarja- vagy más sült maradékot sóval-borssal, majoránnával ízesítjük, és az üreget megtöltjük vele. Tetejét sajtszelettel lezárjuk, s előmelegített sütőben megsütjük."
FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK:
HTML
Word
2054 kbyte
RTF
PDF
1693 kbyte
PRC
DjVu
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK:
HTML
Word
1195 kbyte
RTF
PDF
1534 kbyte
XML
Egyéb
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ
2013-04-29
FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 5479
URL:
https://mek.oszk.hu/11500/11555
URN:
http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-107418