Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Ignotus
A Hét szakácskönyve

Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(ételrecept, konyhatechnika, gasztronómia, háztartás)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "Angol mint-sauce: Gyenge fiatal menta-leveleket megmosnak s körülbelül három evőkanálnyit metélnek belőlük. Egy tálban két evőkanálnyi porczukorral ? órát állatják, aztán egy csésze jó boreczettel öntik le s két órát állatják használat előtt. Az eczet ez alatt magába szíja a mentát s pikáns ize van." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
40358 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
 
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2022-04-22 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 715
Nyomtatott kiadás: Budapest : Hét, 1908
URL: https://mek.oszk.hu/23000/23002
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-169344