Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Local and international trends in hospitality and gastronomy

Életmód, gasztronómia/Gasztronómia általában
(gasztronómia, vendéglátás, turizmus)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "The topics of the publication are varied, ranging from theoretical approaches concerning the cultural aspects of food and hospitality to practice oriented analyses of Russian and Hungarian projects and enterprises in the gastronomy, wine, accommodation and spa sectors. " FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
4161 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
4063 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2023-06-06 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 181
Nyomtatott kiadás: Orosháza : KJF, 2018
URL: https://mek.oszk.hu/24600/24662
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-173787