Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage

Az alábbi találati lista a keresőprogram által súlyozott sorrendben sorolja fel a dokumentumokat. A keresett szavak első előfordulása ki van emelve egy néhány soros szövegkörnyezettel együtt. Egy tételre kattintva azonnal a dokumentum megfelelő oldala jelenik meg, ezen belül a megjelenítú program belső keresőparancsával (rendszerint Ctrl/F) találjuk meg az adott szó előfordulását. A dokumentum kezdőlapjára úgy tudunk visszamenni, hogy fent az URL címben visszatöröljük a file nevét. Ha nincs találat, próbáljunk más szinonimát beírni, illetve adjunk meg kevesebb szót vagy használjuk a kezdőlapról elérhető "összetett" teljes szövegű keresési lehetőséget.


Keresőkifejezés: Muzsnay Géza A találatok száma: 2
1. A nagybányai bányakerület monográfiája
https://mek.oszk.hu/07200/07246/fulszoveg.html
(3.1K)
továbbfejlesztésére és jövedelmezőségének biztositására tett berendezések 1896-tól 1912-ig (Bertalan Miklós) Veresvizi m. kir. bányászat (Muzsnay Ferenc) A felsőbányai kincstári bányászat leirása (Bradofka Frigyes) A kapnikbányai m. kir. bányászat (Urbán Mihály) Az erzsébetbányai m. kir. bányamű ismertetése (Joós Lajos) Az óradnai m. kir. és társulati bányamű (Gallov Géza) Borpatak bányászata (Ketney Mihály) A nagybányai kerületi bányaegylet (Farkas Jenő) A felsőbányai középhegyi bányamegye (Spáczay Gyula)
2. Híres selmecbányai tanárok
https://mek.oszk.hu/01800/01841/fulszoveg.html
(13.3K)
Ambrózy Sámuel Arany Dániel Bacskor István Bachmann József Balázs István Baligó János Ballenegger Róbert Barlai Béla Bartha Béla Belházy Gyula Belházy Jenő Bencze Gergely Benyák József Bernát Bergfest Árpád Bielek László Blattny (Blatný) Tibor Boleman Géza Boleman István Böckh Hugó Breznyik János Bruimann Vilmos Burdáts Lajos Cotel Ernő Cziczka Sándor Czimeg János Csecsetka Sámuel Cseh Lajos Cserey Adolf Csermely (Woditska) István Cséti Ottó Cséti Róbert Csiby Lőrinc Csik Imre Delius Tragott Kristóf