A MAGYAR ELEKTRONIKUS KÖNYVTÁRÉRT
   EGYESÜLET HONLAPJA
A MEK Egyesület elnöksége elhatározta, hogy rendszeresen tart telekonferencia segítségével elnökségi üléseket (Skype). Az üléseken tárgyalt kérdésekről havonta rövid összefoglalót tesz közzé a MEK-L, a MEKEGYES listán és az egyesületi honlapon.

Az ülések rendszeres résztvevői: az Elnökség tagjai - Horváth Sándor Domonkos elnök, Moldován István ügyvezető elnök, Drótos László, Király Péter, Kokas Károly tagok.
Állandó meghívottak: Góczán Andrea, Mader Béla, Zimányi Magdolna.

2011. januárjában egy elnökségi ülés volt, január 24-én.

Az ülésen tárgyalt kérdések:

1. NCA 2011 pályázat
A Nemzeti Civil Alapprogram Országos Hatókörű Civil Szervezetek Támogatásának Kollégiumához benyújtandó "Országos hatókörű civil szervezetek működésének támogatása" pályázat teendőit beszéltük meg (beadási határidő 2011. febr. 3.) A pályázatok kezelését 2011. jan. 1-től kezdve az ESZA Nonprofit Kft.-től a Wekerle Sándor Alapkezelő vette át. A pályázatok benyújtása továbbra is az EPER (www.eper.hu) portálon keresztül elektronikusan történik. A pályázatban az Egyesület alapvetően működési költségeire kér forrást; könyvelési és bankköltségekre, irodaszerre, az adminisztráció költségeire, a fennmaradó összeget pedig a MEK-be érkező szövegek korrektúrájára.

2. Hangoskönyvek készítése
Több stúdióval és előadóval folyik tárgyalás az Egyesület megrendelésére készítendő hangoskönyvek ügyében. Egyes ajánlatokban sok a bizonytalanság, újabb, pontosabb ajánlatot kell kérnünk.


A következő Skype konferencia időpontja február 7-e.

------------
Lejegyezte: Zimányi Magdolna

 

E-posta: info@mek.oszk.hu • Telefon: (36)-1-224-3741 • Fax: 1-202-0804
Postacím: Magyar Elektronikus Könyvtárért Egyesület, Országos Széchényi Könyvtár, 1827 Budapest, Budavári Palota F. épület