A MAGYAR ELEKTRONIKUS KÖNYVTÁRÉRT
   EGYESÜLET HONLAPJA

Egyesületünk 2010. május 28-án tisztújító közgyűlést tart. A közgyülésen 5 tagú Elnökséget és 3 tagú Felügyelő Bizottságot kell választani.

Az Elnökség 3 tagú Jelölőbizottságot kért fel, hogy gyűjtse össze a tagság javaslatait elnökségi, illetve felügyelőbizottsági tagokra. összesítse a jelöltek neveit, készítsen jelöltlistát a közgyűlésre. A felkért jelölőbizottság tagjai:

Szepesi Judit <Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>
Trautmann Gyorgyne <Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>
Szendi Attila <Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>

Tájékoztatjuk a tagokat, hogy az Elnökség tagjai közül dr. Mader Béla elnök és Zimányi Magdolna, a Felügyelő Bizottság tagjai közül pedig dr. Monok István és Hámori Gábor nem kívánja vállalni az újrajelölést.

Kérjük az Egyesület tagjait, hogy az elnökségi tagokra, illetve felügyelőbizottsági tagokra vonatkozó javaslataikat E-mail-ben (lehetőleg a mellékelt jelölőlap kitöltésével) juttassák el a Jelölőbizottság tagjaihoz legkésőbb 2010. május 10-ig.

Egy jelölőlapon legfeljebb 5 elnökségi tagra és legfeljebb 3 felügyelőbizottsági tagra lehet javaslatot tenni.

Elnökségi, illetve felügyelőbizottsági tagságra csak az Egyesület rendes tagjait, rendes tagsággal bíró intézményi tagok képviselőit lehet jelölni.

Javaslatot rendes és pártoló tagok, illetve rendes és pártoló tagsággal rendelkező intézmények képviselői egyaránt tehetnek.

Az egyesület jelenlegi tisztségviselőinek adatai itt nézhetők meg.

E-posta: info@mek.oszk.hu • Telefon: (36)-1-224-3741 • Fax: 1-202-0804
Postacím: Magyar Elektronikus Könyvtárért Egyesület, Országos Széchényi Könyvtár, 1827 Budapest, Budavári Palota F. épület