MEK-EPA-DKA
 közös kereső

RSS CSATORNÁK:          MEK EPA DKA
TWITTER CSATORNÁK: MEK+EPA DKA
HÍRLEVÉL:                          MEKHIREK
OAI-ALAPÚ KERESŐ:                   OHS


Alapadat keresés: MEK EPA DKA MIND
  alkotó:  
  cím:  
  téma:  
  
Tematikus böngészés: MEK EPA DKA MIND
  témakör:    
  altémakör:      
A teljes szövegben: MEK EPA DKA MIND
az összes szóval:  
bármelyik szóval:  
e szavak nélkül:  
 
Ezen az oldalon a Magyar Elektronikus Könyvtárban levő könyvjellegű dokumentumok, az Elektronikus Periodika Archívumban található folyóiratok és egyéb időszaki kiadványok, valamint a Digitális Képarchívumban őrzött képanyagok között lehet keresni - egyszerre, vagy gyűjteményenként külön-külön is.
Az alapadatok illetve a teljes szövegű keresés esetében a szavak vége csillaggal csonkolható (pl. kincs*). Ez utóbbi kereső a HTML és a PDF formátumú dokumentumok szövegében keres (kivéve a képként digitalizált oldalakat tartalmazó PDF fájlokat), a DKA-ban levő képek esetében pedig azok valamennyi leíró adatában (pl. a tárgyszavakban, a képaláírásban, az ismertető szövegben is). A tematikus böngészésnél előbb témakört kell választanunk, és utána ezen belül választhatunk egy vagy több altémakört is (ehhez a Ctrl gombot lenyomva kell tartani és úgy kattintani az egyes sorokra).
A találati listáknál további szűkítési, valamint rendezési lehetőségeink vannak. A teljes szövegű kereső találati listájában a Fájlnév: sorban levő link visz arra a fájlra, amiben a keresett szavak előfordulnak. A DKA esetében ez a metaadatokat tartalmazó fájl, ahonnan még tovább kell kattintani a Dokumentumazonosító URL címére a kép megtekintéséhez.
A kezdőlapra visszatérni a találatok felett levő "MEK-EPA-DKA közös kereső" feliratra kattintva lehet.

Készült 2013-ban a MEK Egyesület és az Internet Szolgáltatók Tanácsának támogatásával. Készítette az OSzK E-könyvtári Szolgáltatások Osztálya. Programozás: Vitéz Bt. | Webalizer