Andor Csaba
Ízes étkek
Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(
ételrecept
,
gasztronómia
)
SZERZŐI JOGOK
"Számos szakácskönyvi leírás nyomán szerzett keserű tapasztalat tanított meg arra, hogy egyáltalán nem könnyű szabatosan és mindenre kiterjedően leírni egy-egy étel elkészítésének módját. Sokan azt mondják, erre nincs is szükség, bízzuk bátran az »előadóművész« fantáziájára."
FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK:
HTML
141 kbyte
Word
146 kbyte
RTF
185 kbyte
PDF
276 kbyte
PRC
LIT
191 kbyte
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK:
HTML
56 kbyte
Word
62 kbyte
RTF
63 kbyte
PDF
260 kbyte
XML
58 kbyte
Egyéb
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ
2005-03-10
FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 33339
Nyomtatott kiadás: Csesztve-Budapest : Madách Irodalmi Társaság, 2005
URL:
https://mek.oszk.hu/02500/02524
URN:
http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-4499