Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Andor Csaba
Ízes étkek

Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(ételrecept, gasztronómia)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "Számos szakácskönyvi leírás nyomán szerzett keserű tapasztalat tanított meg arra, hogy egyáltalán nem könnyű szabatosan és mindenre kiterjedően leírni egy-egy étel elkészítésének módját. Sokan azt mondják, erre nincs is szükség, bízzuk bátran az »előadóművész« fantáziájára." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
141 kbyte
Word
146 kbyte
RTF
185 kbyte
PDF
276 kbyte
PRC
 
LIT
191 kbyte
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
56 kbyte
Word
62 kbyte
RTF
63 kbyte
PDF
260 kbyte
XML
58 kbyte
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2005-03-10 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 33339
Nyomtatott kiadás: Csesztve-Budapest : Madách Irodalmi Társaság, 2005
URL: https://mek.oszk.hu/02500/02524
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-4499