Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Josephine Saint Hilaire
A valódi szakácsság vagy legújabban átvizsgált és tökéletesített Képes pesti szakácskönyv

Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(szakácskönyv, ételrecept, ételkészítés, gasztronómia)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "Narancs-csók. Egy narancsnak a ledörzsölt illatát, 14 deka cukrot és a levet fonósra főni hagyjuk, mire a tűzön 14 deka finomra tört mandola hozzá mindaddig kevertetik, míg sűrü lett. Ezután két tojás fehérének a kemény habja hozzávegyítendő, rakjál halmocskákat ostyára és süsd meg langymelegen." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
59463 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
 
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2015-07-21 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 4383
Nyomtatott kiadás: Budapest : Athenaeum Ny., 1909
URL: https://mek.oszk.hu/14300/14352
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-133149
Creative Commons licensz: Nevezd meg! - Így add tovább!