Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Remete Farkas László
Magyaros és tájjellegű
különleges kolbászok

Életmód, gasztronómia/Gasztronómia általában
(kolbász, húsáru, húsfeldolgozás, élelmiszer-technológia, magyar néprajz)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "Jelen kötet... a Kárpát-medencei magyaros és tájjellegű különleges kolbászokkal kívánja olvasóit megismertetni. Vagyis olyan kolbászokkal, amelyek... nem a hagyományos módon vagy alapanyagokból készülnek... vagy idegen eredetük ellenére sikerült elmagyarosodniuk." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
791 kbyte
RTF
1315 kbyte
PDF
411 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
135 kbyte
RTF
131 kbyte
PDF
388 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2016-08-30 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 2377
URL: https://mek.oszk.hu/15900/15913
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-136985