Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Gasztronómia és turizmus

Életmód, gasztronómia/Gasztronómia általában
(gasztronómia, turizmus)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "Az elmúlt évtizedekben egyre összetettebbé vált a gasztronómia és a turizmus kapcsolatrendszere. Szerepet játszik ebben a folyamatban egyrészt a globalizálódó turisztikai piacon a lokális kulturális vonzerők felértékelődése, hiszen egy desztináció kulináris kínálata egyúttal az adott hely kulturális örökségének is hangsúlyos eleme..." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
2561 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
 
RTF
 
PDF
2323 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2023-06-06 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 245
Nyomtatott kiadás: Székesfehérvár : KJF, 2016
URL: https://mek.oszk.hu/24600/24661
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-173786