Vissza a MEK kezdőlapjára 
Back to the MEK homepage Remete Farkas László
Magyaros és tájjellegű
hurka- és kásafélék

Életmód, gasztronómia/Gasztronómia általában
(hurka, húsáru, húsfeldolgozás, élelmiszer-technológia, magyar néprajz)

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version
SZERZŐI JOGOK "A Kárpát-medencei kásás hurkák összetétele, fűszerezettsége és készítési módja igen változatos. Nem véletlen, hogy már a XV. századi magyar leírások is különbséget tesznek egyes hurka-típusok között. Hasonlóan változatosak a különböző hurkafélék népies elnevezései, jól érzékeltetve az egyes típusok sajátosságait." FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK: Útmutató a különböző formátumokhoz 
Guide to the different document formats
HTML
 
Word
957 kbyte
RTF
2092 kbyte
PDF
528 kbyte
PRC
 
DjVu
 
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
       
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK: Útmutató a ZIP file-ok kicsomagolásához 
Guide to the ZIP compressed files
HTML
 
Word
196 kbyte
RTF
263 kbyte
PDF
498 kbyte
XML
 
Egyéb
 
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ 2016-09-05 FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 1634
URL: https://mek.oszk.hu/15900/15929
URN: http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-137056